FORMACIÓ EN FISIOMYOGA

Si ets fisioterapeuta i recomanes fer ioga com a activitat física saludable o bé ets professor/a de ioga i vols tenir cura i una atenció plena als teus alumnes, és molt recomanable obtenir la certificació de Fisiomyoga.

A través d’aquesta formació adquiriràs molts coneixements de fisiologia i biomecànica, adaptats als estudis validats més recents. Hi trobaràs molts exercicis, postures i respostes a preguntes habituals d’aquesta pràctica.

La formació de fisiomyoga ajuda a tenir una visió global de la persona, al mateix temps que aporta eines per entendre les alteracions o dolors, oferint unes explicacions molt entenedores. No és necessari tenir coneixements ni estudis previs d’anatomia.

fisiomyoga formacio

QUÈ ÉS EL FISIOMYOGA

El fisiomyoga és un un mètode multidisciplinari que uneix el ioga amb les ciències de la fisioteràpia i l’osteopatia.
Permet la col·laboració de professors de ioga amb professionals sanitaris. Així, es pot adaptar la pràctica del ioga a les possibilitats biomecàniques de cada alumne,  oferint-los una atenció personalitzada i responsable.

A QUI VA DESTINAT?

Dota els professors de ioga a coneixements sobre anatomia, fisiologia i patologia, amb rigor científic, perquè puguin abordar amb una limitació en l’aparell musculoesquelètic.

També permet adaptar els exercicis tradicionals del ioga a les necessitats particulars dels alumnes per a diferents tipus de patologies, lesions i alteracions biomecàniques.

Per saber-ne més, visita la pàgina a continuació.

WEBINAR GRATUÏT SOBRE L'ESCOLIOSI

Pateixes d’escoliosi? Vols saber què és l’escoliosi i què pots fer per estar millor? Et convido a visualitzar aquest webinar gratuït on trobaràs recursos que t’ajudaran a millorar el teu benestar.

Si ets professional del camp de la medecina o del ioga, aquest webinar gratuït sobre l’escoliosi t’aportarà eines per treballar així com una visió global de la patologia. És un webinar ideal per a professors de ioga, fisioterapeutes i traumatòlegs que vulguin formar-se en el tractament de l’escolosi.

A més a més, el webinar inclou com a regal (també gratuït) una sessió online per tonificar abdominals sense perjudicar la columna vertebral.

Per accedir al webinar:

  1. Visita aquest enllaç de yoga-terapeutico

  2. Registra’t amb les teves dades personals

  3. Introdueix el codi FYSCA per obtenir el webinar de forma gratuïta

  4. Gaudeix del webinar i la sessió d’abdominals!