QUÈ ÉS EL FISIOIOGA

Fisioteràpia i ioga: recuperació de cos i ment

Al cos s’hi troben desalineacions biomecàniques que repercuteixen a diferents estructures i que comporten molèsties i dolor. Gràcies a la mirada i observació fisiològica del cos els podem descobrir i tractar amb la fisioteràpia. 

Si a aquesta mirada terapèutica l’hi afegim les eines que ens aporta el ioga,  ajudem a disminuir molts dolors i certes alteracions.

QUÈ ÉS EL FISIOIOGA?

Fisioteràpia i ioga: recuperació de cos i ment

Al cos s’hi troben desalineacions biomecàniques que repercuteixen a diferents estructures i que comporten molèsties i dolor. Gràcies a la mirada i observació fisiològica del cos els podem descobrir i tractar amb la fisioteràpia. 

Si a aquesta mirada terapèutica l’hi afegim les eines que ens aporta el ioga,  ajudem a disminuir molts dolors i certes alteracions.

com es treballa

Aquestes desalineacions poden comportar lesions, que representen la mateixa actitud davant els reptes diaris de la vida. Per això, ofereixo una mirada global tenint en compte diferents aspectes de caràcter emocional i espiritual que també hi estaran relacionats.

Fem una observació global de la persona per deduïr la seva actitud davant dels seus reptes i la seva vida. El fisioioga ens dóna eines per treballar aquests aspectes i ajudar a retrobar l’equilibri mental i emocional.

Treballo tant en sessions individuals com en sessions de grups reduïts

Quins dolors i molèsties
podem tractar
amb el fisioioga

Dolors esquena

Lumbàlgies

Cervicàlgies

Fuetada cervical

Rectificació cervical

Dismetries

Escoliosis

Hipercifosi

Tendinitis espatlla

Epicondilits

Epitrocleitis

Fascitis plantar

Artrosis

Alteracions maluc

Alteracions genoll

Alteracions turmell

Restricció toràcica

Rehabilitació post-quirúrgica

Rehabilitació post-traumàtica

SESSIONS INDIVIDUALS

És una sessió individual i personalitzada en la qual segons l’estat d’ànim de la persona podrem estructurar la sessió en els següents tractaments:

 • Anamnesi i diagnòstic postural de fisioteràpia
 • Flexibilització de teixits tous
 • Conscienciació i tècnica respiratòria a treballar
 • Seqüenciació d’àsanes més adequades per a tu
 • Massatge terapèutic
 • Exercici reconstituent
 • Relaxació guiada
 • Meditació o visualització

Es comença per una anamnesi i una entrevista per saber els detalls de la història clínica, els hàbits i quins són els motius de la consulta. Depenent de quin sigui el motiu, de com estigui la persona i de quines siguin les seves limitacions segons el dolor, farem més o menys exercici terapèutic i ens centrarem més o menys en el massatge i tècniques més passives.

M’agrada posar èmfasi en oferir una explicació i una bona comunicació per tal que cada persona pugui fer un empoderament, prendre consciència i sentir una implicació en el seu propi tractament.

Fisioioga online per videoconferència

Si no t’és possible venir de forma presencial als centres on fem fisioteràpia, ofereixo la possibilitat de fer igualment una sessió individual i personalitzada per internet.

Ens posem en contacte de la manera que et sigui més cómoda: per telèfon, whatsapp, email, instagram, etc. i fem la consulta online a través d’una videotrucada (amb skype o zoom).

També faig sessions no-simultànies a partir de fotografíes i/o radiografies:

 • Podem fer la sessió online el mateix dia o concertar un altra hora convinguda.
 • T’envio un video amb la sessió de Fisioioga totalment personalitzada perquè puguis seguir els exercicis, la seqüenciació d’àsanes, l’automassatge i la relaxació guiada.
 • Seguim en contacte i fem seguiment a través de la xarxa que et sigui més pràctica i còmoda.

SESSIONS GRUPS REDUÏTS

En les sessions de grups reduïts de Fisioioga és on podrem exercitar el cos amb consciència, sabent quins són els millors moviments i la millor respiració per a cada individu, millorant la seva qualitat de vida i compartint moments de benestar. 

Són sessions molt dinàmiques i divertides on ballem, juguem amb el moviment del cos per activar-lo de manera adequada a les necessitats de cada individu, aprenem i entrenem diferents tipus de respiració i aconseguim arribar a un estat de benestar que ens ajuda a connectar amb la propia essència.

Modalitat online

Les sessions grupals són sempre per internet i solen tenir una durada de 60-90 minuts. Es fan a través de videoconferència (amb Zoom) un dia a la setmana.

La sessió s’estructura de la següent forma:

 • Ball moviment dinàmic i harmònic
 • Pranayama
 • Seqüenciació d’àsanes
 • Exercici reconstituent durant sabasana
 • Relaxació guiada i visualització

És una activitat dirigida molt divertida, on hi ha sempre: moviment, treball de la postura, conscienciació de la respiració i feedback per ajustar-te i indicar-te cada moviment i cada respiració.

T'agradaria provar-ho?

Et convido a fer una sessió grupal de prova perquè puguis veure i experimentar què et sembla i com et sents. Així, podràs experimentar el fisioioga i veure els beneficis que et pot aportar. Contacta’m