Sandra Casellas

Sóc fisioterapeuta formada en:

Fisioyoga

Vinyasa yoga

Ashtanga yoga

Yoga com a instrument terapèutic

Yogakids

Yoga air

Rehabilitació i adaptació a l’esport

Sóc la Sandra Casellas i estic especialitzada en la vessant terapèutica del yoga i formada en vàries especialitats que m’han portat a tenir una visió global del cos i de la persona, veient cada individu com un tot i tractant d’incidir en diferents aspectes, no només amb la lesió en sí mateixa. 

La lesió és una conseqüència de les desalineacions biomecàniques que representen  la mateixa actitud davant els reptes diaris de la vida, i per tant la mirada serà global tenint en compte  diferents aspectes de caràcter emocional i espiritual que també hi estaran relacionats.

Quan una persona em demana ajuda per una epicondilitis, per exemple, no només es tractarà aquella inserció del tendó afectat sinó que també  hi haurà una mirada a tota la seva postura global. Buscarem l’orígen de la desalineació causant d’aquella epicondilitis i observarem els moviments de tot el cos al caminar, al seure i en com i què explica.

Ofereixo sessions de Fisioioga en grup i sessions individuals personalitazades. També ofereixo un ampli ventall de massatges shala. 

Si tens dubtes o vols més informació, contacta’m i estaré encantada d’ajudar-te. També et convido a una sessió en grup gratuïta de prova perquè puguis experimentar-ho i decidir.